Politie houdt inbrekers op heterdaad aan

's-Hertogenbosch / Boxtel, 30-12-2007

Politie houdt woninginbrekers op heterdaad aan

's-Hertogenbosch - In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de politie de melding van een oplettende getuige dat er op dat moment door enkele personen werd ingebroken in een woning aan de Comm. Bosch Drakesteinlaan. De politie constateerde dat de voordeur was opengebroken en trof binnen in de woning drie personen. Eén van hen dreigde met een vuurwapen richting de agent. De drie verdachten uit Amsterdam werden direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een vierde verdachte werd in de directe omgeving van de woning aangetroffen en aangehouden door de politie. De verdachten, in de leeftijd van 20 tot 27 jaar en afkomstig uit Amsterdam, zijn voor nader onderzoek in verzekering gesteld. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld.

Inbrekers op heterdaad aangehouden

Boxtel - In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie de melding dat bij een bedrijf aan de Pastoor Erasstraat werd ingebroken door een tweetal. De onmiddellijk gearriveerde agenten troffen in de Pastoor Erasstraat twee mannen met etenswaren die van het bedrijf afkomstig zijn. Hierop zijn de 35-jarige man uit Boxtel en de 36-jarige Bosschenaar aangehouden. Beiden zijn ingesloten.

Politie houdt inbreker aan 's-Hertogenbosch - Vrijdagavond kreeg de politie de melding van een getuige dat een persoon aan het inbreken was in een bedrijf aan de Jagersheuvelstraat. Toen de politie arriveerde was de inbreker inmiddels uit het pand gevlucht. Een andere oplettende getuige meldde de politie dat de verdachte in de richting van de Rietveldenweg was gerend. Na een korte speurtocht hebben de agenten de 27-jarige Bosschenaar in de Boksheuvelstraat aangehouden op verdenking van het plegen van de bedrijfsinbraak. De verdachte is ingesloten voor nader onderzoek.