Gemeente Amsterdam en Staatsloterij organiseren oudejaarsspektakel

13/12/2007 10:54



Staatsloterij



Den Haag, 13 december 2007 - De Nederlandse Staatsloterij maakt vandaag bekend dat zij 31 december 2007 een nationale Oudejaarsviering in de hoofdstad organiseert. De gemeente Amsterdam is zeer verheugd dat deze partij zich heeft aangediend en heeft haar medewerking toegezegd. Het feest, dat sinds 2000 op de Dam wordt gevierd, krijgt een nieuwe opzet. Centraal staat de gezamenlijke "countdown" naar 00.00 uur.

RTL4 zendt vanaf middernacht een live-verslag van het nationale vuurwerk en het Oud en Nieuw feest uit. Het aanbieden van een nationaal vuurwerk is voor de Nederlandse Staatsloterij een passende omlijsting van haar Oudejaarsloterij, de grootste loterij van Nederland

Om 23.00 uur starten de festiviteiten, waarbij bezoekers op grote schermen kunnen kijken naar de mooiste momenten uit 2007. Ook kunnen feestvierders genieten van de percussie act van 'Slagerij van Kampen' en komen er gigantische projecties op het Paleis op de Dam. Als klap op de vuurpijl kan men vanaf middernacht kijken naar een groots vuurwerk Na steden als London, Parijs en Berlijn krijgt ook Amsterdam nu een nationale viering met bijbehorend vuurwerkspektakel.





http://www.staatsloterij.nl