Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

donderdag 20 december 2007

*TOEN EN NU & DRUM 'N' BEEST FEEST *

*TWEE OUD & NIEUW FEESTEN VOOR DE PRIJS VAN ÉÉN!*

Oliebollen, appelflappen, champagne, dansen, flirten, lachen, zoenen, lallen, bieren, gieren, zwalken. Vanaf 1.00 uur opgewonden feestgedruis met Royal Plastic Entertainer Perry & Supernaar-DJ Okkie in de grote zaal. Royal Plastic Entertainer Perry staat voor draaitafelvuurwerk met een kort lontje! Supernaar-DJ Okkie draait fijne snaarminnende plaatjes.

In de kleine zaal kun je dansen tot je erbij neervalt op de platen van DJ's Harsh (elementz), Thrasher (prspct), Nicon (subway), Shanodin (engine music), Assit (hoekselijn) en MC Dan Stezo (theFringe, Fever). Een avondje van hot naar her; lekker breed, smaakvol en luchtig, rock en dance, HipHop, classics, rock 'n' roll.

Voor de Vroege Vogels: van 22.00 tot 1.00 mag er gedanst worden op de plaatjes van DJ's Turbo G en Taladega van de Bonte Boel. Uiteraard onder het genot van een hapje, een drankje en oliebollen en om 00.00 uur kun je met een glaasje champagne in je hand vuurwerk afsteken aan de Maas met uitzicht op Rotterdams mooiste bruggen.

Datum: maandag 31 december
Aanvang: 22:00 in de kleine zaal en 1.00 in de grote zaal Toegang: ¤ 15,-
Locatie: WaterFront/ beide zalen
Meer info: www.waterfront.nl*

*