Gemeente Binnenmaas

Oud & Nieuw Pleinfeest Puttershoek

Op 31 december 2007 organiseert Stichting Evenementen Binnenmaas een spectaculair pleinfeest in Puttershoek. De toegang is gratis.

Het feest vindt plaats op het Oranjeplein en zal gepresenteerd worden door presentator Dennis Hasselbach.
Van 19.00 uur tot 21.15 uur is er een programma voor jong en oud, met onder andere een playbackshow, een dansworkshop, prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en leuke kinderactiviteiten.
Van 21.15 uur tot 03.30 uur is er een spetterend optreden van de coverband FL!PPEN. Deze band brengt een divers repertoire, van populaire tot top100 muziek. De band wordt afgewisseld met optredens van 3 populaire DJs: DJ Mr Zed, DJ Stanley G en Feest DJ Jasper.

Om 00.00 uur zal burgemeester Borgdorff van gemeente Binnenmaas een toast uitbrengen om het nieuwe jaar in te luiden. Tevens zal er op dit moment een feestelijk vreugdevuur worden ontstoken op het parkeerterrein aan de Oranjelaan Oostzijde. Bij de horeca zijn champagne, oliebollen, (non) alcoholische dranken en diverse hapjes te verkrijgen. Meer informatie over het programma en het Pleinfeest is te vinden op www.pleinfeestputtershoek.nl of
pleinfeestputtershoek.hyves.nl.

De Stichting Evenementen Binnenmaas is onderdeel van winkeliersvereniging Mercurius Puttershoek en wordt gerund door een enthousiaste groep vrijwilligers, gesteund door professionals op gebied van evenementenorganisatie, marketing, beveiliging en jongerenwerk.

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl