Politie Brabant-Noord

Politie pakt huiselijk geweld aan

's-Hertogenbosch / Veghel, 31-12-2007

's-Hertogenbosch - In de nacht van zondag op maandag is in zijn woning in 's-Hertogenbosch een 34-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn vrouw eerder deze nacht. De Bosschenaar is voor nader onderzoek ingesloten.

's-Hertogenbosch - Later deze nacht is in een auto in de Lange Tuinstraat een 27-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder deze nacht de vriendin van zijn ex-partner in het gezicht te hebben geslagen. De verdacht is ingesloten voor nader verhoor.

's-Hertogenbosch - Zondagmiddag werd een 19-jarige jongeman in zijn woning in 's-Hertogenbosch aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging van zijn huisgenote. De jongen staat bij politie en justitie bekend als veelpleger en is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Veghel - Zondagnacht is in zijn woning in Veghel een 47-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn vriendin eerder deze nacht. De vrouw is met letsel aan haar hand en hoofd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte is voor nader verhoor en onderzoek in verzekering gesteld.