Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
Zutphen - Man aangehouden na mishandeling
De politie heeft op vrijdag 28 december net na middernacht een 18-jarige man uit Warnsveld aangehouden wegens mishandeling van een 17-jarige plaatsgenoot.
Hij had het slachtoffer na een conflict meerdere keren in het gezicht geslagen op de Henriette Polaklaan. Toen de politie ter plaatse kwam beledigde hij meerdere keren één van de politiemensen. Hij werd aangehouden wegens mishandeling en belediging. Hij krijgt een proces verbaal.

Zutphen - Man geslagen
De politie heeft op zaterdag 29 december rond 23.45 uur een 20-jarige man uit Zutphen aangehouden. Hij zou in een uitgaansgelegenheid aan de Nieuwstad een 19-jarige plaatsgenoot hebben geslagen. De verdachte werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Gorssel - Te hard rijden onder invloed en zonder rijbewijs
De politie heeft op zaterdag 29 december rond 22.30 uur een 25-jarige Zutphenaar aangehouden. Politieagenten reden op de Joppelaan achter de auto, die werd bestuurd door de Zutphenaar, toen deze er plotseling hard vandoor reed. Hij reed 109 km/u waar 60 km/u is toegestaan.
Op de Hoofdstraat werd de auto aan de kant gezet. De bestuurder bleek te hebben gedronken (0,29 promille) en was niet in het bezit van een rijbewijs. Hij verklaarde te zijn gaan rijden in de auto van een vriend, omdat de vriend veel meer gedronken had. De man kreeg drie bekeuringen.

---- --