Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Toch oud- en nieuwfeest in centrum van Hardenberg

'FOUD & NIEUW' MEGAPARTY IN HARDENBERG

Zojuist is bekend geworden dat de Podiumgroep (Den Herdenbergher, De Troubadour en Podium) de krachten hebben gebundeld voor het organiseren van een megaparty in het centrum van Hardenberg tijdens de jaarwisseling. De 3 bedrijven zullen zelf fysiek gesloten blijven tijdens oudejaarsnacht, maar in het centrum van Hardenberg zal een megatent komen te staan op parking 'Het Oostplein' bij de rotonde voor het nieuwe LOC, waar ook het Oktoberfeest van RTV Oost plaatsvonden.

Onder de titel 'Foud en Nieuw' zal in de grote feesttent een grote foute party plaatsvinden voor jong en oud. De naam van het feest refereert natuurlijk naar de foute partymuziek en decoraties in retrostijl, die momenteel erg populair zijn. Veel glitter & glamour, foute kleuren en kleren, de gezellige foute en herkenbare partymuziek van de laatste 30 jaar. Van Gibson Brothers tot Jan Smit, van Elvis tot Party Animals, als het maar gezellig is! Foute dj's zullen de tent op z'n kop zetten, en op grote schermen zijn de prachtigste foute clips te zien. Kortom een echte 'foute' start van het nieuwe jaar. De gelegenheid om elkaar op de grens van 2007 en 2008 te ontmoeten in het centrum van Hardenberg! Tip: dress Foud! Alleen maar leuk...

Het feest in de megafeesttent aan het Oostplein begint op 01-01-08 om 01.00 uur en duurt tot 06.00 uur. De voorverkoop start a.s. woensdag 28 november bij De Blauwe Shop, De Troubadour, Podium en Den Herdenbergher tijdens normale openingstijden. Kaarten kosten ¤ 12,50. Aan de kassa in de tent (mits nog verkrijgbaar) ¤ 15,-. Op www.poppodium.nl lees je meer informatie over de feesten in alle bedrijven.

Einde Persbericht

Noot voor redactie /