Ingezonden persbericht

OUD & NIEUW: Voidd & ExtraVers presenteren 'Droomstart'
DROOMSTART
Lokatie: Schram Filmstudio's
Adres: A'dam Noord, Grasweg 50 (5 min vanaf korte pontje en er rijdt een pendelbusje!)
Tijd: 22.00 - EARLY

Voidd en Extravers hebben de handen ineengeslagen om dit jaar samen een geweldig Nieuwjaarsfeest te organiseren. Een obscure lokatie en een supervette line-up vormen de basis voor een feest waarmee je jouw nieuwe jaar een kickstart geeft. Een jaar waarin al je dromen werkelijkheid worden...

Naast de residents van Voidd en Extravers, Mr. Manoah, Renzo, Moritz en Gruis & Luxaflex die hun welbekende opzwepende sound van minimal, techhouse en techno zullen laten horen staan er ook nog 3 andere toppers geprogrammeerd:

Michael "Ille Bitch' von L., die onlangs nog de zaal plat kreeg tijdens Voidd Sessions, gaat ons het nieuwe jaar indraaien op zijn onnavolgbare wijze. Zijn stijl laat zich het beste omschrijven als house met progressive, minimal, techno en electro invloeden. Precies wat op dat moment nodig is om iedereen uit zijn dak te laten gaan.
Wij zijn bijzonder vereerd dat we ook een buitenlandse gast hebben: daniel.fx! Deze Berlijnse 1000-poot noemt zijn draaistijl Dirty FunkMinimal Tech House. daniel.fx heeft al naast vele bekende dj's gestaan en komt rechtstreeks van een gig met Trentemöller om op DROOMSTART te kunnen draaien!
Afsluiter van de avond (of starter van de ochtend?) is Lupe. Deze vinylvirtuoos is bekend van een groot aantal feestjes in Amsterdam en gaat deze binnenkort zelfs in het buitenland opzetten! Met zijn electro- minimal- technostijl gaat Lupe er voor zorgen dat we flikflakkend het nieuwe jaar in stuiteren.

We kijken er nu al naar uit om met jullie samen een knaller van een feest neer te zetten en te proosten op een nieuw jaar vol vette feesten en goede muziek!! Ben je erbij en partyflocker? Voeg 'Droomstart' toe in je agenda: http://partyflock.nl/party/111580
:-d
http://partyflock.nl/party/111580:Droomstart.html
Wil je voor dit feestje en ook toekomstige feestjes kans maken op gastenlijstplekken? Word dan lid van onze Hyves en je krijgt komende week verdere instructies!

Tot 31 december Voidders
;-)

Groeten,
Voidd

Voorverkoop: ¤ 25,-
http://www.beatfreax.com - KillaCutz (Nieuwe Nieuwstraat 19-d) - Outland (Zeedijk 22)

Deur: ¤ 30,-