Gemeente Lisse

gemeentewinkel met ruime openingstijden

Een gemeentewinkel met ruime openingstijden

Op 3 januari opent de gemeentewinkel haar deuren. Een plek waar u op verschillende tijden terecht kunt voor al uw gemeentelijke zaken en vragen. U vindt de gemeentewinkel op de begane grond in het gemeentehuis.

Alles bij elkaar

Nu vindt u de verschillende publieksdiensten nog verspreid door het gemeentehuis. Ook de Vennestraat heeft nu nog een balie. Als de verbouwing eind deze maand achter de rug is, zitten alle diensten bij elkaar in de nieuwe gemeentewinkel. U kunt hier dan terecht voor de gebruikelijke producten, zoals rijbewijzen en paspoorten, maar ook voor informatie over allerlei gemeentelijke zaken, zoals afvalinzameling en bouwvergunningen. Vanaf maart vindt u ook het Lokaal Loket Lisse in de gemeentewinkel.

Balie Vennestraat ook in gemeentewinkel

De balie bij openbare werken aan de Vennestraat is per 1 januari gesloten voor het publiek en alleen nog geopend voor leveranciers. Met al uw vragen kunt u terecht bij de gemeentewinkel in het gemeentehuis. De milieustraat blijft wel open voor publiek.

Ruimere openingstijden

De gemeentewinkel heeft ruimere openingstijden. ´s Morgens kunt u terecht tussen 08.30 en 12.30 uur, op woensdagmiddag tussen 13.30 tot 16.00 uur en op donderdagavond van 18.00 en 20.00 uur. Op afspraak is de gemeentewinkel ook geopend op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Tijdens de drukke maanden april tot en met juli is het gedeelte 'burgerzaken' ook geopend op woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Deze avond kunt u dus alleen terecht voor producten die nu nog onder de afdeling Burgerzaken vallen, zoals bijvoorbeeld reisdocumenten en paspoorten.

Eén telefoonnummer

Vanaf 3 januari kunt u met al uw vragen terecht op één telefoonnummer: (0252) 433 222. Een medewerker van het zogenoemde Klant Contact Centrum geeft u antwoord op uw vraag en verbindt u zonodig door. Voor meldingen en klachten over de openbare ruimte blijft het telefoonnummer 0800 547 73 65.