Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Haarlem, 3 januari 2008

PvdA-fonds zoekt goede doelen

De Haarlemse Janna Bosselaar gaf haar leven lang haar geld weg aan iedereen die het nodig had. Toen zij overleed in 2001 liet ze haar erfenis na aan de Haarlemse PvdA. De partij stopte het geld in een onafhankelijk fonds, zodat het nog steeds gebruikt kan worden voor mensen en instellingen die het nodig hebben.

In haar statuten staat dat de stichting initiatieven wil steunen die grote idealen als vrijheid, rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid, duurzaamheid en solidariteit weten om te zetten in iets concreets waar gewone mensen iets aan hebben.

Eerdere jaren gaf het fonds bijdragen aan o.a. speeltoestellen voor Stichting De Baan en diverse scholen, aan het opknappen van kinderboerderijen, aan de Voedselbank en aan het Mondiaal centrum.

Voor 2008 zoekt het fonds nieuwe doelen die een kleine bijdrage kunnen gebruiken om een concreet doel te verwezenlijken. Aanmeldingen die voor 24 januari 2008 binnen zijn, worden nog in januari beoordeeld.

U kunt de stichting bereiken met een email aan bosselaarfonds@planet.nl of per post aan Neptunusstraat 18, 2024 GP te Haarlem. Voor meer informatie over de subsidienvoorwaarden en de stichting kunt u ook terecht op www.haarlem.pvda.nl/pagina/Bosselaarfonds.