Gemeente Tilburg

Nummer 2008001BW

Nog geen nieuwe pas Regiotaxi gehad?

Bel naar 013 - 5429700

De Deeltaxi Midden-Brabant heet vanaf 1 januari 2008 Regiotaxi Midden Brabant. Voor deze vorm van openbaar vervoer zijn de afgelopen weken nieuwe passen verstrekt door Personen- en Zorgvervoer Nederland (PZN). De meeste passen blijken bij de juiste pashouders te zijn aangekomen, maar enkele niet. Voor deze mensen is een speciaal nummer in gebruik genomen. Vanaf 1 januari kunnen pashouders alleen met een nieuwe pas gebruik maken van de regiotaxi.

Helaas blijkt dat er in de praktijk problemen zijn ontstaan met de uitgifte van de passen. Een klein deel van de klanten heeft geen pas gekregen. De gemeente vindt het onacceptabel dat klanten de dupe kunnen worden van verzendingsproblemen en heeft daarom samen met PZN een aantal maatregelen genomen.

Klanten die nog geen pas hebben gekregen kunnen er alsnog een in het bezit krijgen door te bellen naar een speciaal nummer: 013- 542 9700. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur, uitgezonderd vrijdagmiddag.

Uiteraard wil de gemeente niet dat de gezamenlijke klanten de dupe worden van de verzendingsproblemen die zijn ontstaan bij PZN. Daarom zorgen medewerkers van de gemeente er voor dat mensen die zich bij dit telefoonnummer melden weer kunnen reizen met de regiotaxi.