Gemeente Soest

Akse Media uitgever officiële gemeentegids

Datum: 03/01/2008

In opdracht van de gemeente Soest verzorgt uitgeverij Akse Media BV uit Den Helder in 2008 wederom de vervaardiging en verspreiding van de gemeentegids.

De gids van Akse Media BV is de enige en officiële gemeentegids van de gemeente Soest. Net als voorgaande jaren verschijnt de gids ook in digitale vorm, te raadplegen via internet (www.soest.nl of http://soest.smartmap.nl). De nieuwe gemeentegids verschijnt in juni 2008.

Bedrijven en instellingen worden door Akse Media BV per e-mail, telefonisch of schriftelijk benaderd om de juiste adresgegevens en dergelijke, die kosteloos vermeld worden, te controleren. Ook is het mogelijk dat bedrijven en instellingen zich met een advertentie in de gids presenteren.

Aanvullingen en wijzigingen voor de gids kunnen telefonisch (0223- 673010), per e-mail (redactie@aksemedia.nl) of schriftelijk (Akse Media BV, t.a.v. gemeentegids Soest, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder) worden doorgegeven. Alle ingezonden mutaties worden dagelijks verwerkt.

Digitale gemeentegids
Het voordeel hiervan is, dat gegevens in geval van verandering dagelijks aangepast worden. Alle informatie in de digitale gemeentegids is dus steeds actueel. Bovendien is alle adresinformatie gekoppeld aan een digitale plattegrond. Met één druk op de knop is te zien via welke route het gezochte adres te bereiken is.

Twijfels?
Het komt helaas nog steeds voor dat anderen dan Akse Media zich presenteren als uitgever van de officiële gemeentegids. De gemeente adviseert bedrijven en instellingen daarom, als zij twijfels hebben over de betrouwbaarheid, de betreffende persoon te vragen aan te tonen dat hij medewerker is van Akse Media en werkt voor de officiële gemeentegids. Eventueel kunnen bedrijven en instellingen contact opnemen met de gemeente Soest om de betrouwbaarheid te controleren (Daniëlle de Nijs: nijsd@soest.nl, 035-6093460).

.