Nieuw-Vlaamse Alliantie


Jong N-VA vernieuwt webstek! (03/01/08)

Jong N-VA zet de professionalisering onverminderd voort. Vandaag werd de vernieuwde webstek gelanceerd. Alles steekt in een nieuw kleedje. Niet alleen grafisch is alles helemaal opgefrist, er zijn ook talrijke nieuwe mogelijkheden. Zo is er meer aandacht voor opmerkelijke citaten, voor opiniestukken en reflectie. Er is ook meer interactie mogelijk op de nieuwe webstek, die dagelijks zal worden aangevuld: er komt een forum waarop iedereen zijn mening kwijt kan over de politieke actualiteit en de rol van (Jong) N-VA. Bezoekers kunnen ook een woordje achterlaten in het gastenboek.

De vaste ingrediënten blijven echter behouden: onder In Beeld brengen we een blikvanger uit de actualiteit of de (lokale) werking onder de aandacht. Ludiek blijft daarbij het codewoord. Ook alle activiteiten, acties en persberichten van zowel Jong N-VA nationaal als van de lokale afdelingen zullen nog steeds terug te vinden zijn. Hiervoor kan je ook intekenen op de digitale nieuwsbrief.

Via de webwinkel kunnen sympathisanten allerlei Jong N-VA spullen bestellen zoals T-shirts, polos, balpennen, sleutelhangers, agendas, Een nieuwigheid is het intranet waar Jong N-VA-leden terecht kunnen voor allerlei interessante documenten zoals lokale initiatieven, achtergrondinformatie, enz.

Kortom, de nieuwe webstek biedt een schat aan informatie en inspiratie voor iedereen die wil weten waar de militanten van Jong N-VA mee bezig zijn. Meer dan een bezoekje waard dus. Om bij uw favorieten te plaatsen: www.jongnva.be!

Auteur:
Voorzitter Jong N-VA
Bas Luyten

Meer informatie:
Contactpersoon: Piet De Bruyn
Telefoon: 02 219 49 30
Fax: 02 217 35 10
E-post: piet.debruyn@n-va.be
Url: www.jongnva.be