Gemeente Alkemade


Voordrachten vrijwilligersverkiezing 2007

31-12-2008

Vrijwilligerswerk is lang niet zo vrijblijvend als de naam doet vermoeden. Om de vrijwilligers uit onze gemeente waardering te tonen voor hun ´vrijwillige inzet` en betrokkenheid in de samenleving, organiseert de gemeente de verkiezing van de Vrijwilliger en Vrijwilligersorganisatie van het Jaar 2007.

Tot 7 december had iedereen de mogelijkheid om een voordracht te doen. Inmiddels is bekend welke personen en organisaties zijn voorgedragen. In het onderstaande schema vindt u de voorgedragen vrijwilligers en organisaties.

Vrijwilliger Vrijwilligersorganisaties

De heer G.J.M. Bouwmeester Katholieke Bond voor Ouderen Mevrouw B. Colijn-van Item (postuum) Oranje Comité de Kaag Mevrouw W. Cuvelier-Braam Stichting Geef Gehandicapten Kans Mevrouw W.J.A. Hogetoorn Stichting Infolijn
Mevrouw M. Langhout-Niesing Thuiszorg
Mevrouw J.W. Loos Voedsel- en kledingbank Alkemade/Jacobswoude Mevrouw J.M. van Stam-Biemond
Mevrouw A.C. van Velzen-Koot
Mevrouw P.T.M. van Zeil
De heer H. Zonderop

Een jury, bestaande uit wethouder Van Velzen, de heer Spring in 't Veld en mevrouw Ria Bouwmeester, buigen zich over de voordrachten. Gezamenlijk bepalen zij wie de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van 2007 worden.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdagavond 3 januari 2008 in het gemeentehuis van Alkemade. Heeft u vragen over de vrijwilligersverkiezing dan kunt u contact opnemen met mevrouw Van der Hoorn, tel. (071) 332 72 72.