Gemeente Lansingerland


Nieuw digitaal meldpunt buitenruimte

Een omgewaaide boom; een gat in de weg; defecte verlichting; een kapot fietsenrek of een losse stoeptegel: dit zijn voorbeelden van ongemakken in uw woonomgeving. Vanaf heden kunt u dat op een makkelijke manier via internet melden bij de gemeente.

Namelijk via het nieuwe digitale Meldpunt op www.lansingerland.nl. Handig voor u, handig voor de gemeente. Met de nieuwe werkwijze kunnen wij u nog beter informeren over de status van uw melding.

Als u uw melding via internet aan de gemeente doorgeeft, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging. Dit gebeurt per e-mail. Dit kan ook als u bij uw telefonische melding uw e-mail adres doorgeeft.

Interactief
Het nieuwe Meldpunt maakt uw meldingen interactief. Op de website kunt u zien of dezelfde melding al eerder is doorgegeven. Daarnaast kunt u op de hoogte gehouden worden van de status van de melding. U ontvangt bericht als de melding in behandeling is genomen.

Altijd bereikbaar
U kunt uw melding 24 uur per dag kwijt op www.lansingerland.nl. Onder 'Handige links' (rode balk rechts) treft u de link 'Meldingen buitenruimte' aan. Mocht u niet de beschikking hebben over internet, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met (010) 800 40 00.