Persbericht

Kensington introduceert notebooktassen voor de 'actieve' werknemer

duurzaam en elegant voor onderweg en op kantoor

Houten, 3 januari 2008 - Kensington, aanbieder van mobiele computeraccessoires, introduceert een nieuwe lijn notebooktassen. Deze tassen zijn ontworpen om te voldoen aan de wensen van de mobiele werker. Daardoor zijn ze ideaal om mee door het verkeer te manoeuvreren maar ook om indruk te maken tijdens een afspraak.

Met de toepasselijke naam 'Active Range', bevat de tassenlijn de zogenaamde Contour Active Notebook Messenger en de Vertical Messenger. De tassen zijn gemaakt van robuust, waterdicht materiaal en zijn voorzien van een 'Airbrake(TM)' bodem die de laptop veilig en droog houdt. Ook zijn de tassen uitgerust met fluweelzachte pockets voor elektronica om de iPod, Blackberry of mobiele telefoon van de gebruiker tegen krassen te beschermen.

Om de tassen gemakkelijk draagbaar te maken, zijn beiden voorzien van een Quickpull(TM)-band die eenvoudig aan te passen is. Daarnaast zijn ze voorzien van 'grab and go' handvatten, die zijn vormgegeven naar de hand van de gebruiker. De unieke Contour-technologie van Kensington zorgt ervoor dat het gewicht in de tas beter verdeeld wordt en zorgt dat de druk op rug en schouders vermindert.

De notebooktassen van Kensington zijn niet alleen modieus én ergonomisch verantwoord, ze zijn ook handig in gebruik. Alle tassen bevatten een apart, toegankelijk compartiment voor bijvoorbeeld tijdschriften en tickets. Daarnaast zijn ze door middel van een magnetisch systeem veilig te sluiten. Het intelligente ontwerp biedt een scala aan ruimte, met een compactheid die de hedendaagse professional verlangt.

"Notebooks worden steeds lichter van gewicht en de notebook-gebruiker werkt steeds vaker buiten de deur," zegt Robert de Vries, sales- en marketingmanager bij Kensington Benelux. "De vraag naar een tas die het notebook optimaal beschermt, wordt steeds groter. Onze tassen zijn sterk genoeg om de meest erbarmelijke omstandigheden te doorstaan en elegant genoeg om mee op kantoor te verschijnen."

In de Contour Active Notebook Messenger passen laptops tot 15,4". De adviesprijs hiervan is 49,99 euro. De Contour Active Vertical Notebook Messenger is geschikt voor laptops tot 14". Deze tas heeft een adviesprijs van 44,99 euro. Beide tassen zijn verkrijgbaar bij de betere computer-reseller.

(352 woorden)