Tritel BV levert VoIP oplossing aan Giant Europe bv


VoIP oplossingen voor Giant Europe bv

ALKMAAR, 20080103 -- TRITEL BV uit Alkmaar, aanbieder van data- en telecom oplossingen voor de B2B markt maakt vandaag bekend een overeenkomst te hebben gesloten met Giant Europe bv voor het leveren van vaste telefonie via haar eigen VoIP netwerk.

Raymond Looze, directeur van TRITEL:" Uiteraard zijn wij verheugd dat Giant Europe bv ons de opdracht heeft gegund om het voice-verkeer over ons IP netwerk af te handelen. Het Tritel team werkt hard aan een constante kwalitatieve dienstverlening. Het geeft een hoop voldoening als ook klanten als Giant Europe bv voor onze organisatie kiezen"

"De reden dat wij voor dienstverlening van Tritel hebben gekozen was makkelijk. Tritel is als enige in staat geweest om ons telefonieverkeer op een betrouwbare en minstens zo kwalitatieve manier te routeren als we gewend zijn, via hun hoogstaande VoIP oplossing. Daarnaast besparen we ook nog eens aanzienlijk op onze belkosten.", aldus Frank Agricola van Giant Europe bv.

OVER GIANT EUROPE

Giant is een wereldmerk. Wij maken fietsen die opvallen door kwaliteit, innovatie en uitstraling. Met een jaarlijkse productie van bijna 6 miljoen fietsen zijn wij de grootste fietsfabrikant ter wereld. Alhoewel Giant een globale organisatie is, richten wij ons op lokaal maatwerk. Alleen op deze manier zijn wij in staat om in iedere markt, met unieke en specifieke kenmerken, succesvol te opereren. Flexibiliteit, innovatie en service zijn hierbij onze sleutelwoorden. Service die wij uitsluitend kunnen waarborgen via een samenwerking met een geautoriseerd dealerkanaal. Het gaat goed met Giant. Het afstemmen van onze productlijn op de wensen van de consument, het doorvoeren van belangrijke productinnovaties en de wereldwijde implementatie van het Giant Store concept heeft hier voor zorg gedragen.

OVER TRITEL

Tritel is een innovatie speler met hoogwaardige telecomoplossingen, gebaseerd op de nieuwste VoIP technologieën. Een van de diensten binnen het portfolio van Tritel is Managed VoIP. Deze dienst geeft het bedrijfsleven (tegen zeer geringe investeringen) de beschikking over een complete en volwaardige spraakdienst. Er wordt gebruik gemaakt van een telefooncentrale in het beveiligde datacenter van Tritel. Deze oplossing biedt uitgebreide functionaliteiten die men normaliter slechts kan verwachten bij een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Tevens liggen de belkosten aanzienlijk lager in verhouding tot de traditionele manier van bellen.

Kijk voor meer informatie op www.tritel.nl





Tritel bv