Ginnan inspireert ook het bedrijfsleven

03/01/2008 14:04

Ginnan

Alphen (Gld), 3 januari 2008 - Nà de succesvolle en drukbezochte introductiebijeenkomst van Ginnan met Christine Pannebakker, heeft Ginnan ook haar weg gevonden naar het bedrijfsleven.

Sinds kort organiseert Ginnan speciaal voor bedrijven op maat gemaakte lezingen en workshops, ook met welzijn, zingeving, filosofie en spiritualiteit als belangrijkste speerpunten. De doelstelling is om mensen individueel én juist ook in teamverband te inspireren en aan het denken te zetten om zo beter afgestemd op zichzelf en elkaar te functioneren.

Ginnan organiseert onder andere met René Vendeville specifieke bedrijfssessies waarbij een groep collega's op enthousiaste en inspirerende wijze aan de hand wordt genomen om het bijzondere "Emo Power spel" te doorlopen. Dit spel is speciaal ontwikkeld door René Vendeville en geeft de deelnemers de mogelijkheid om eens een 'echt gesprek' met elkaar aan te gaan. Zo helpt het de mensen werkelijk terug te komen in hun emotionele kracht! Vervolgens wordt men bewogen om werkelijk beter naar elkaar te luisteren, meer begrip voor elkaar te hebben en daadwerkelijk vrijer te communiceren.

Dit is een stap naar een goed begin voor het versterken van relaties in de werksituatie en het hernieuwd op gang brengen van mogelijk gestagneerde communicatielijnen. Het is een uitdagend en leerzaam 'spel' en degenen die het ondergaan worden op een doortastende wijze door het spel heen geleid. Na afloop hebben de deelnemers allerlei handvatten aangereikt gekregen die men direct kan toepassen in het dagelijkse leven en werk.

Desgewenst organiseert Ginnan na een periode van drie tot zes maanden een speciale terugkomdag waarbij hetzelfde team begeleidt wordt en min of meer getest wordt in hoeverre het geleerde daadwerkelijk beklijft is.

Ginnan heeft verschillende pakketten samengesteld en tevens andere sprekers met andere onderwerpen en/of thema's. Kijk voor meer informatie op de website: www.ginnan.nl.

Wellness 4 your mind!

Over Ginnan BV
Ginnan is opgericht door Cindy van Grinsven en Rachel Notenboom. Ginnan biedt mensen de mogelijkheid hun wereld te verruimen door een geheel ander of nieuw concept uit te proberen dan men gewend is. Ginnan gelooft dat wanneer men de reeds veel bewandelde paden en denkwijzen los laat en zich geestelijk laat inspireren op een andere wijze dan men gewend is, dit creativiteit en een frisse, heldere vernieuwende blik oplevert. Ginnan noemt dit: Wellness 4 your Mind!

De naam Ginnan staat voor de zaden van de Ginkgoboom. Een bijzondere boom met een uniek karakter. Ginnan geeft graag iets mee waar men mee aan de slag kan en stof geeft tot nadenken. Dat is wat de organisatie uitdraagt tijdens de bijeenkomsten die gedurende het gehele jaar in heel Nederland worden georganiseerd. De vier invalshoeken: welzijn, zingeving, filosofie en spiritualiteit zijn de basis uitgangspunten voor Ginnan. Kijk voor meer informatie over Ginnan, de geplande bijeenkomsten en reserveringen, de gepassioneerde sprekers en het bijzondere verhaal over de Ginkgoboom op: www.ginnan.nl.

http://www.ginnan.nl