Ingezonden persbericht


Persbericht 21 december 2007

Nieuwjaar in Nieuw Land met Ricciotti Ensemble
Lelystad - Op zaterdag 5 januari 2008 speelt het Ricciotti Ensemble in Nieuw Land Erfgoedcentrum. Om het nieuwe jaar goed te beginnen kunt u op deze zaterdag genieten van een symfonieorkest dat bestaat uit veertig jonge, enthousiaste musici. Het concert is gratis, u hoeft alleen de entree van het museum te betalen.

Het Ricciotti Ensemble speelt muziek van alle tijden, landen en stijlen. Het ensemble wil laten zien en horen dat orkestmuziek niet gebonden is aan zwarte pakken en serieuze gezichten. Ricciotti brengt muziek dicht bij mensen en buiten de geijkte kaders. Een muzikale belevenis!

Het concert vindt plaats op zaterdag 5 januari 2008 en begint om 15.00 uur. Het Ricciotti Ensemble speelt in het museum. U kunt dus ook het museum Nieuw Land bezoeken, voorafgaande, tijdens of na het concert. Voor de kinderen is het tijdens de kerstvakantie, tot 6 januari, gratis entree. Ook is er voor hun de kerstactiviteit 'Schatgraven', met verrassende 'schatten' om te vinden en mee te nemen!

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur - zaterdag en zondag: 11.30 - 17.00 uur Nieuw Land is gesloten op 25 december en 1 januari.



Ingezonden persbericht