Gemeente Wunseradiel


Themabijeenkomsten energie besparen

lamp

Dinsdag 8 januari 2008

Bijeenkomst voor ondernemers uit Bolsward, Littenseradiel, Nijefurd en Wûnseradiel

Dinsdag 15 januari 2008 om 20.00 uur

Bijeenkomst voor de inwoners van Wûnseradiel
Bijeenkomst voor ondernemers
Verschillende bedrijven en organisaties tonen u hoe u thuis energie kunt besparen.
Hoe kan ik energie besparen? De gemeenten Bolsward, Littenseradiel, Nijefurd en Wûnseradiel en de woningcorporaties willen u hier graag bij helpen. Door het organiseren van een themabijeenkomst voor bedrijven in deze vier gemeenten willen we u informeren over toekomstgericht bouwen, duurzaamheid en financiering en de werking van de warmtepomp. Plaats themabijeenkomst: Gemeentehuis Wûnseradiel, Arumerweg 53 Witmarsum

Bijeenkomst voor inwoners

Dinsdag 15 januari 2008 om 20.00 uur

Vanaf 19.00 uur bent u welkom, de informatiemarkt is dan open. Op deze themabijeenkomst informeren we u over klimaatverandering, geven we u praktische informatie over energiebesparing in en om het huis, er is een quiz met prijzen en er zijn demonstraties van energiebesparende apparaten. Verschillende bedrijven en organisaties tonen u hoe u thuis energie kunt besparen.

Gratis toegang film: An Inconvenient Truth van Al Gore

Zaterdagmiddag 12 januari vanaf 13.00 uur

De verkorte versie van deze indrukwekkende documentaire die de wetenschap van het broeikaseffect op een mooie manier vermengt met de persoonlijke geschiedenis van Al Gore kunt u bekijken in de raadszaal van het gemeentehuis op:

Zaterdagmiddag 12 januari. We zullen de film meerdere malen vertonen. De informatiemarkt is dan ook geopend.