NetManage introduceert nieuwe oplossingen voor iSeries


BREDA, 20080108 -- NetManage, softwareleverancier gespecialiseerd in de conversie van legacy applicaties naar web-based oplossingen, introduceert een nieuw oplossingenpakket voor de iSeries markt. Dit pakket bestaat uit zeven onderdelen: Web-enabling, Step-by-step SOA, Multilingual access, iPrint, Mobility, CRM/ERP integratie en Portals. Deze nieuwe oplossingen van NetManage zijn het resultaat van de sterke vraag van een grote groep IBM-gebruikers naar oplossingen waarmee zij hun traditionele systemen gemakkelijk om kunnen zetten naar een nieuwe business- en IT-strategie.

Cheli Aflalo-Karpel, VP Operations bij NetManage: "Wij werken samen met onze klanten om het maximale uit hun bestaande investering in legacy systemen te halen. Bovendien garanderen wij bij nieuwe initiatieven een maximale prestatie binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek. Daarnaast is onze expertise op het gebied van iSeries voor al onze klanten beschikbaar. We zijn hun technologie-partner die de eisen op het gebied van bedrijfsapplicaties en IT-strategie direct waar kan maken."

Ook partners van NetManage kunnen voordeel behalen met het nieuwe oplossingenpakket van NetManage. Zij ontvangen ondersteuning van een IBM-expert met praktische ervaring op het gebied van integratieprojecten van verschillende systemen en omgevingen.



Het pakket van oplossingen omvat zeven onderdelen:

- Web-enabling biedt met één muisklik directe conversie van `groene schermen' naar webapplicaties

- Step-by-step SOA biedt de mogelijkheid om gefaseerd strategische services te ontwikkelen en op een geteste en veilige manier aan te bieden

- Meertalige toegang biedt één toegangspunt voor meerdere taalinstellingen

- iPrint biedt printmogelijkheden van legacy bestanden in PDF, excel en op locale printers

- Mobility zorgt ervoor dat onderdelen van het legacy systeem benaderbaar zijn via mobiele apparatuur

- CRM/ERP integratie biedt integratie van het legacy systeem met bestaande applicaties voor één geconsolideerd overzicht van informatie

- Portals bieden de mogelijkheid om alle of alleen geselecteerde legacy transacties direct in het portal te plaatsen





NetManage