Ingezonden persbericht


ConQuaestor benoemt Dick van Bokhorst als Marketingmanager

Utrecht - 9 januari 2008 - Dick van Bokhorst (30) is per 1 januari 2008 benoemd als Marketingmanager bij ConQuaestor, financiële dienstverlener op bedrijfseconomisch terrein met circa 600 medewerkers.

Dick is verantwoordelijk voor het aansturen van de marketingafdeling en gaat zich richten zowel op B2B marketing als op arbeidsmarktcommunicatie. Deze laatste twee aspecten zijn van groot belang gezien de groei ambities van ConQuaestor.

Dick studeerde Beleid Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is werkzaam geweest bij de Autoriteit Financiële Markten, zowel op het gebied van Toezicht Informatieverstrekking als op consumentenbeleid. Dick heeft marketingervaring opgedaan bij Sara Lee Barcelona en is voor het aantreden als Marketingmanager ruim een jaar werkzaam geweest als consultant binnen ConQuaestor.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dick van Bokhorst
Tel: +31 (0)30 290 6176
Mobiel: +31 (0)6 1028 9121
Email: dick.van.bokhorst@conquaestor.nl
Internet: www.conquaestor.nl


---

ConQuaestor (www.conquaestor.nl) biedt organisaties oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken op het gebied van finance. Circa 600 professionals werken aan financiële, bedrijfs-economische en administratieve projecten en processen om de bedrijfsvoering van opdrachtgevers te verbeteren.


---- --