Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NATURISTISCHE ZWEM-SAUNA AVOND

ZATERDAG 12 JANUARI 2008

in de VELDSCHUUR te MALDEN

Naturisme in de winter?
Samen rustig en ongestoord genieten van vrijheid, vrolijkheid en de frisse bries op je huid. Geen gedoe met natte badkleding op je blote lijf. Gewoon streeploos bruin worden. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, welke religie je hebt, of je dik of dun, jong en oud, donker of licht van huidskleur bent. Een plek waar je respect hebt voor elkaar ongeacht iemands achtergrond. Wederzijds respect en respect voor de natuur en het milieu staan hoog in ons vaandel van het NGVN. (Nijmeegs Gemeenschap voor Naturisten)

Ruim twee miljoen mensen recreëren zich regelmatig naakt in de sauna, het zwembad, op het strand en op de camping. Naturisme is voor iedereen en heeft als groot voordeel dat iedereen het op zijn eigen manier beleefd. En zo hoort het natuurlijk ook. .
De Stichting Nijmeegse Gemeenschap voor Naturisten (NGVN) maakt het mogelijk. Onder andere door het organiseren van maandelijkse gezellige openbare zwem- sauna avonden voor het gehele gezin.

Wilt u graag lid worden van het N.G.V.N. dan kan dat tevens op deze avond. Een lidmaatschap voor volwassenen kost slechts E36,00 per jaar. Kinderen tot 18 jaar gratis.

In zwembad 'De Veldschuur' te Malden, kunt u naast het zwemmen, gebruik maken van de sauna faciliteiten, of gezellig vertoeven op het badterras. Op zaterdag 12 januari
Aanvang 20.00 tot 24.00 uur.
Entree leden E6,25 niet-leden E12,50.

U bent van harte welkom.
Voor nadere informatie: www.naturisten-nijmegen.nl


---- --