Gemeente Den Haag

Ben jij de inspirator van 2008?

Voor de derde achtereenvolgende keer organiseert De Baak, het opleidingscentrum van werkgeversorganisatie VNO-NCW een contest waar bij zij op zoek zijn naar bicultureel talent. Onder de noemer Inspiratie Voor Integratie (IVI) wil de Baak allochtonen uit de slachtoffershoek halen, en positieve aandacht vragen voor de kracht van een biculturele achtergrond door rolmodellen naar voren te laten stappen en in de spotlichten zetten. De gemeente Den Haag sponsort deze contest.

Inschrijven
Kandidaten moeten beschikken over passie, positiviteit, inspirerend leiderschap en doorzettingsvermogen. Ze moeten het verschil kunnen maken, kracht putten uit diversiteit en vooral mensen kunnen inspireren.
De inschrijving voor de contest loopt tot 21 januari. De finalisten worden bekend gemaakt tijdens een persconferentie. Zij gaan een leertraject in dat bestaat uit workshops, coaching voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding vanuit het IVI team en de sponsor.

Ben je geïnteresseerd en geïnspireerd door deze oproep? Kijk dan op www.inspiratievoorintegratie.nl voor de voorwaarden, de aanmelding en het fantastische prijzen van deze contest.