Interior Consult verzorgt restyling Philips Hilvarenbeek


NIEUW-VENNEP, 20080114 -- Nieuw-Vennep, 14 januari 2008 - Interior Consult is verantwoordelijk voor de grootscheepse renovatie van het eigen trainingscentrum van Philips, Groenendael in Hilvarenbeek. De interieurontwerper voor de hospitalitybranche heeft zich hiervoor gebogen over in totaal zo'n 2400 m2, bestaande uit vergaderzalen, gangen, auditoria en pauzeruimtes.

Edzo Bosma, Directeur Interior Consult, legt uit: `Qua concept is het team van Interior Consult met de binnen- c.q. buiten-combinatie aan de gang gegaan. Er is gekozen om de landelijke omgeving in het interieur op een eigentijdse manier terug te laten komen.'

Interior Consult heeft een neutraal kleurschema als basis genomen en daarin accenten aangebracht in de vorm van visuals. De hoofdkleur van elke visual komt vervolgens terug in de wanden van de diverse subzalen.

Met als resultaat een ontwerp dat de juiste rust uitstraalt. Bosma vervolgt: `Op deze manier ontstaat er een duidelijke zonering in het trainingscentrum. De bezoeker zal, of hij zich in een van de zalen of in een van de auditoria bevindt, altijd goed kunnen blijven oriënteren. Een ander bijkomend voordeel is dat de bezoeker door de duidelijke toepassing van de verschillende kleuren een sterk gevoel van afwisseling ervaart.' Deze benadering sluit naadloos aan bij de huidige visie van Philips en geeft het complex een eigen gezicht.



Over Interior Consult

Interior Consult, onderdeel van de Hospitality Circle Group, is meer dan vijftien jaar een specialist in "turn-key" projectinrichting. Interior Consult assisteert hotels, restaurants, conferentie centra en de leisure markt vanaf de ontwikkelingsfase, het "conceptual design" tot en met de installatie, styling en oplevering. In haar portfolio rekent ze onder andere Bilderberg, Golden Tulip Hotels Inns & Resorts, Carlton, Regardz, Shell, Landal GreenParks, Autogrill, Zwitserleven en NH Hoteles.

Voor meer informatie: www.interior-consult.com





Hospitality Circle Group