Gemeente Moerdijk


Bestrating Willemstad

Bestrating Voorstraat Willemstad

Met ingang van dindag 15 januari werkt de gemeente aan de bestrating van de Voorstraat in Willemstad. Het trottoir, de fietsstrook en de rijweg worden opnieuw gelegd. Ook de afwatering wordt verbeterd. Het gasbedrijf is eind 2007 al volop aan de slag geweest om enkele gashuisaansluitingen te vernieuwen.

Het is de bedoeling dat de werkzaamheden eind maart weer zijn afgerond, vóórdat het toeristenseizoen aanbreekt. Slechte weersomstandigheden (bijvoorbeeld vorst of veel regen) kunnen natuurlijk zorgen voor enige uitloop.

De aannemer (Janssen de Jong Infra BV uit Breda) start met de oneven zijde van de Voorstraat, de zijde waar ook de weekmarkt is opgesteld. De markt gaat gedurende de werkzaamheden gewoon door.

Het verkeer wordt tijdens de uitvoering omgeleid. Tijdens werkzaamheden aan de oneven zijde is dat volgens de normale route die ook tijdens de weekmarkt geldt. Bij werkzaamheden aan de even zijde rijdt het verkeer tijdelijk door de Groenstraat en de oneven zijde van de Voorstraat.

De werkzaamheden brengen ongetwijfeld overlast met zich mee. We doen er echter alles aan dit voor de inwoners van Willemstad zoveel mogelijk te beperken. We vragen hiervoor begrip.

Met vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u terecht bij de volgende personen:

Aannemer: Mark Hagenaars (uitvoerder Janssen de Jong Infra) 06 53811594
Gemeente Moerdijk: Cor den Besten (toezichthouder gemeente) 0168 373600