Gemeente Teylingen

van Oranje-Nassau

P.T.L. van Kesteren lid in de Orde van Oranje-Nassau

15 januari 2008

PERSBERICHT 25 oktober 2007 - Burgemeester drs S.W.J.G. Schelberg heeft donderdag 25 oktober omstreeks 21.00 uur een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer P.T.L. van Kesteren (63), wonende in Voorhout. De heer Van Kesteren is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.\r\nDe uitreiking vond plaats aansluitend aan de jaarvergadering van voetbalvereniging Foreholte in de kantine van het clubgebouw Foreholte, Sportlaan 1 in Voorhout.

De heer Van Kesteren is sinds 1984 bestuurslid en voorzitter sinds 1986 van voetbalvereniging Foreholte in Voorhout (1000 leden). Hij heeft een essentiële rol gespeeld in de ontwikkeling van de club om deze te laten voldoen aan de steeds grotere vraag naar sportbeoefening vooral van jeugdige inwoners in de Vinex-gemeente Voorhout. De club heeft een grote sociaal-maatschappelijke functie in de lokale samenleving.

Daarnaast was hij initiator van de oprichting van de supportersclub "Vrienden van Foreholte" om Foreholte in de breedste zin van het woord te ondersteunen.

Tijdens de jaarvergadering van Forelholte op 25 oktober treedt de heer Van Kesteren af als voorzitter van de voetbalvereniging.

Verdere verdiensten

Van 1985 tot 2006 was de heer Van Kesteren secretaris van de Rabobank Voorhout, sinds 1997 Rabobank Teylingen.

Vanaf 1991 is hij actief lid van de Rotaryclub in Voorhout.