RECTIFICATIE: Phanos start in-house Master of Real Estate

18/01/2008 09:46



Phanos N.V.



RECTIFICATIE: Abusievelijk is in de 4e alinea het woord "niet" in de omschrijving van Phanos opgenomen. Tevens is in de eerste zin van deze 4e alinea de letter "e" weggevallen in het woord "vastgoedconcepten".

Phanos is een samenwerkingsverband aangegaan met TiasNimbas Business School, met als doel intern mensen op te leiden tot Master of Real Estate (MRE). Met de ambitie om verder te groeien en te excelleren in de vastgoedmarkt wil Phanos medewerkers op het allerhoogste niveau laten presteren. CEO Phanos NV Hans Ensing: "TiasNimbas Business School helpt ons onze kennis en vaardigheden, aangevuld met de laatste kennis op het gebied van vastgoedontwikkeling, over te dragen."

"Wij zijn van mening dat we binnen onze organisatie de beste expertise hebben die er te vinden is. Daarom willen we graag onze eigen mensen opleiden en ze de kans geven zich verder te ontwikkelen", aldus Hans Ensing.

Phanos heeft bewust gekozen voor een samenwerking met TiasNimbas. "Deze business school heeft het juiste netwerk en Europa's beste docenten en professoren", aldus Hans Ensing. "Het bijzondere van dit programma is dat we niet alleen topdocenten uit Europa hebben aangetrokken, maar dat Phanos daarnaast veel eigen expertise inbrengt. Daardoor is deze interne opleiding de enige in zijn soort", aldus prof. dr. Bob Martens. Als Academic Director van TiasNimbas ziet hij toe op de inhoud en kwaliteit van het opleidingsprogramma.

Phanos is een allround vastgoedonderneming die vanuit een grote maatschappelijke betrokkenheid in heel Europa innovatieve en spraakmakende vastgoedconcepten ontwikkelt, realiseert en exploiteert met als doel datgene te realiseren waar de samenleving behoefte aan geeft: een kwalitatief hoogwaardige en duurzame woon-, werk- en leefomgeving.

TiasNimbas is een internationaal toonaangevende business school met een focus op exclusief onderwijs voor managers en professionals. Het is één van de grootste management business schools in Nederland. Onder leiding van dean Prof. dr. ir. Philippe Naert, die eerder een aantal gerenommeerde business schools, waaronder INSEAD leidde, is TiasNimbas Business School de afgelopen tien jaar snel gegroeid. TiasNimbas ziet ontdekken en leren als levenslange processen voor succesvolle individuen, bedrijven en organisaties. Het motto van de school, 'Never Stop Asking', staat voor het ideaal van continu vragen en bevraagd worden. TiasNimbas gelooft dat managementonderwijs een investering is die meteen rendeert als nieuw verkregen inzichten en kennis direct toegepast kunnen worden in de praktijk.