Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 22 januari

* Friesland en Drenthe: Serie inbraken

* Amsterdam: Woningoverval

* Amstelveen: Getuigenoproep n.a.v. moord

* Voorschoten: Gewapende overval

* Amsterdam: Dodelijke steekpartij

* Oosterbeek: Poging verkrachting

* Resultaten uitzending 15 januari en eventueel opgeloste zaken

Friesland en Drenthe: Serie inbraken
Woensdag 5 december en in de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 december wordt er bij vier bedrijven in Friesland en Drenthe ingebroken. Van de verdachten zijn bewakingsbeelden.

Amstelveen: Getuigenoproep n.a.v. moord
Woensdagmiddag 13 juni 2007 is in zijn woning aan de Fideliolaan in Amstelveen het stoffelijk overschot aangetroffen van de 28-jarige Romero Panday.

Voorschoten: Gewapende overval
Donderdag 6 december 2007, net na sluitingstijd rond 21.00 uur, is een C1000 supermarkt in Voorschoten overvallen door twee gewapende mannen.

Oosterbeek: Poging verkrachting
Dinsdag 11 september 2007, rond 14.45 uur, is in de bossen tussen Oosterbeek en Doorwerth geprobeerd een 42-jarige vrouw te verkrachten. De vrouw weet de dader van zich af te slaan, van die man is een compositietekening gemaakt.

Amsterdam: Woningoverval
Donderdag 29 november wordt een jong gezin - vader, moeder en een baby van 2 maanden - thuis overvallen door 4 gewapende mannen. De mannen staan op bewakingsbeelden van de flat waar het gezin woont.

Amsterdam: Dodelijke steekpartij
In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 november wordt bij een ruzie in de Warmoesstraat in Amsterdam een 23-jarige man neergestoken. Het slachtoffer - een rapper die bekend is onder de naam Brooklan - overlijdt een dag later aan zijn verwondingen. Van twee bij de ruzie betrokken mannen zijn bewakingsbeelden.