Datum: 22 januari 2008

Sassenheim Woninginbraak Twee laptops zijn gestolen bij een inbraak in een woning aan de Kagertuinen. De bewoners werden dinsdag 22 januari rond 03.00 uur wakker van gestommel in de woning. Nog net werd gezien dat twee daders de woning via de voordeur verlieten. Hoe men de woning binnen is gekomen wordt nog onderzocht. Mogelijk dat men kans zag het slot van de voordeur te ontsluiten door deze via de brievenbus met een voorwerp open te trekken. Om dit te voorkomen adviseert de politie deuren altijd op het nachtslot te draaien.

Koudekerk aan den Rijn Automobilist rijdt door na aanrijding Een nog onbekende automobilist van een zwarte Volkswagen Golf is maandag 21 januari rond 17.30 uur doorgereden na een aanrijding op de Hoogewaard. De bestuurder reed in de richting van Alphen en haalde een 35 jarige fietser uit Alphen aan den Rijn in. Doordat er een tegenligger aankwam moest de automobilist weer terug naar rechts. Hierbij werd de fietser afgesneden waardoor hij de achterzijde van de auto raakte en viel. De automobilist is hierna doorgereden. De Alphenaar liep verwondingen in het gezicht op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900 - 8844.

Koudekerk aan den Rijn Verkeersongeval Maandag 21 januari even na 16.00 uur vond op de kruising Hoogewaard/Willem de Zwijgerlaan een verkeersongeval plaats. Een fietsster uit Koudekerk aan den Rijn reed over de Hoogewaard vanuit de richting Dorpsstraat en sloeg linksaf de Willem de Zwijgerlaan in. De fietsster zag daarbij een tegemoetkomende auto te laat waardoor er een aanrijding ontstond. De fietsster werd met kneuzingen aan onder meer een been overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

------------------------------------------ einde berichten ------------------------------------------------------

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --