Gemeente Dordrecht


Persbericht
Samenwerking Stedelijk Dalton Lyceum en Insula College in het samenwerkingsgebouw De bovenbouw van de VMBO-opleidingen van het Insula College en het Stedelijk Dalton Lyceum gaan samenwerken in het nieuwe samenwerkingsgebouw op het Leerpark. De opleidingen bouw, elektro, consumptief en metaal van het Insula College en de opleidingen metalektro, consumptief en de stagegroep van het Stedelijk Dalton Lyceum zijn na de zomervakantie van 2008 hier te vinden.

De samenwerking tussen beide scholen krijgt vorm in het onderwijsleerbedrijf Consumptief/horeca. Ook werken de scholen en het Da Vinci College samen voor de landelijke VMBO-wedstrijd 'Skills talent'. 'Door deze samenwerking krijgt het Leerpark nu echt een eigen gezicht', aldus Marian Luyten, directeur van het Stedelijk Dalton Lyceum.

Het samenwerkingsgebouw strekt letterlijk zijn vleugels uit richting beide scholen met als hoogtepunt het restaurant dat een magnifiek uitzicht over de Leerparkpromenade biedt. Het Samenwerkingsgebouw op het Leerpark bevindt zich aan de Leerparkpromenade 400 en is een ontwerp van architect SeARCH.

Dordrecht, 22 januari 2008
Redactie
Ietske Roest
Communicatie

telefoon (078) 639 89 83
of 06 - 51 37 35 15
Informatie
Ietske Roest