Ingezonden persbericht


Voor onmiddelijke Publikatie

Asbis NL, weer in het nieuws!!

Amsterdam, 22 januari 2008 -
AsbisNL introduceert twee innoverende producten van Canyon en Prestigio de huismerken van het Europese distributiebedrijf Asbis NL. Beide producten mogen gezien worden zowel thuis als op kantoor of in de winkel. Prestigio komt met de 7th Series LCDTV's en Canyon met de zeer trendy design-pc.

Prestigio's 7th Series LCDTV's:
Deze nieuwe lijn LCDTV's vallen niet alleen op door hun zeer mooie diep zwarte design. Maar ook door een overige specificaties en de beschikbaarheid in de betaalbare klasse. Op dit moment zijn de 19 inch en 22 inch reeds beschikbaar en in de tweede week van maart zal de 42 inch beschikbaar komen voor de Nederlandse markt.
- Met ingebouwde dvd/divx speler of HDD recorder
- Uitgebreide standaard garantie van 2 jaar
- Gratis helpdesk

- HD Ready

- Zeer hoge contrast ratio

Canyon's Design PC:
In navolging op de uitermate populaire en zeer bijzondere designvolle producten komt het merk Canyon nu met een Pc die niet alleen een zeer fraai uiterlijk heeft maar ook voldoet aan alle eisen die men als consument hedendaags eist. Uit onderzoeken die zijn uitgevoerd voor het merkt Canyon is gebleken dat het merendeel van de pc gebruikers gebruikt maakt of gaat maken van een personal computer die voldoet aan de eisen waaraan deze voldoet.
- A-merken componenten

- Pc "in the box" zeer mooie en trendy retail verpakking
- Plug and play

- Uitgebreide garantie van 2 jaar

- Gratis helpdesk

- Zeer scherp geprijsd

Over AsbisNL
ASBIS Groep is een wereldwijde distributeur van ICT en CE producten en componenten en heeft haar hoofdkantoor op Cyprus. Naast de distributie van ICT en CE producten en componenten heeft ASBIS Groep ook twee eigen merken, Prestigio en Canyon. De beide merken dekken intussen alle segmenten af met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. ASBIS is in ruim 19 landen vertegenwoordigt waar onder ook in Nederland. Onder de naam Asbis Europe is de Nederlandse vestiging verantwoordelijk voor de West Europese markt en is gevestigd in Schiphol Rijk. De verkoop van de beide merken geschied alleen via wederverkopers.

Voor meer informatie: www.asbisnl.com - www.canyon-tech.com - www.prestigio.com



Ingezonden persbericht