Time : 13:05:54
Date : 22 January 2008
Sender Name: Itelco

Scarlet Telecom heeft de laatste 6 maanden de "Business to Business" verkoop significant doen stijgen.

Gert Post, Managing Director Scarlet: " De markt herkent de kwaliteit van de diensten en prijzen die Scarlet verleent. Het beste bewijs zijn de vele additionele klanten die met hun telecom noden naar ons toe komen. De strategie van Scarlet is dan ook duidelijk: "kwalitatieve diensten aan sterke prijzen." Ondermeer door het inschakelen van het sales outsourcing team van Itelco kunnen wij sneller onze diensten aan de man brengen. Daarom verlengen wij dit outsourcing contract voor onbepaalde duur.

De leden van het Itelco team getuigen van een doorgedreven product- en marktkennis teneinde de bestaande klanten en prospecten in raad en daad bij te staan. De resultaat gedrevenheid getuigt daarvan op een uitstekende wijze. Wij zijn er dan ook rotsvast van overtuigd sterke groeicijfers te kunnen blijven voorleggen."
Managing Partner, Frederick De Sloover, voegt hieraan toe: De kennis van het team draagt bij tot de kwalitatieve diensten en sterke prijzen die Scarlet te bieden heeft. Het harde werk draagt bij tot de naam en faam van Scarlet. De marktperceptie ten aanzien van Scarlet is volledig bijgedraaid en dat zien wij ook door het vertrouwen dat klanten geven aan Scarlet onder de vorm van meerjarige contracten."

Over Scarlet: www.scarlet.be
Scarlet startte in 1992 in Nederland als een eenmanszaak. Oorspronkelijk was het de bedoeling om het concept 'voordeliger bellen naar het buitenland' te ontwikkelen. Dit was voor die tijd volstrekt uniek. Van een eenmanszaak is Scarlet ondertussen uitgegroeid tot een florerend telecombedrijf met ongeveer 550 medewerkers. Sinds 1997 is Scarlet ook in ons land actief. Met de overname van Tiscali in België eind 2004 verstevigde Scarlet zijn positie in België. Door belangrijke acquisities in de voorgaande jaren beschikt het telecombedrijf nu over een technisch hoogstaand glasvezelnetwerk. Intussen telt de onderneming ongeveer een half miljoen klanten in de Benelux. Scarlet behoort daarmee tot de topdrie-aanbieders met een volledig communicatiepakket voor zowel de zakelijke als de particuliere markt: spraak, data en internet. Scarlet koestert evenwel concrete ambities om naar de top twee door te groeien.

Over Itelco: www.itelco.eu
Itelco bestaat sinds 1992 in Belgie . De organisatie biedt Itelco diensten in volgende ICT domeinen:

- Permanente werving en selectie

- Executive ICT headhunting

- Contracting

- ICT Sales outsourcing

Voor meer info:
Frederick De Sloover , Itelco,
Frederick.desloover@itelco.eu

Gert Post, Scarlet, gert.post@scarlet.eu

Link to Press Release - NL