Deals4Media eerste digitale handelsbeurs voor de media


WASSENAAR, 20080122 -- Met de wereldbekende Midem muziekconventie in Cannes voor de deur, heeft een Nederlands bedrijf zijn online deuren geopend voor de Media industrie. Deals4Media - zo luidt de naam van het bedrijf - heeft de mogelijkheid geopend om vanuit uw internet stoel te kunnen netwerken, handelen en promoten zonder dat het nodig is hiervoor dure beursreizen te maken. Deals4Media is op 1 januari 2008 van start gegaan.

Deals4Media voorziet hiermee in een dringende behoefte; immers, veel mediabedrijven hebben geen budget voor het bezoeken van buitenlandse beurzen. En Deals4Media is een zeer bruikbaar alternatief om toch gemakkelijk te kunnen netwerken en handel te drijven.

De slogan van Deals4Media: "Created to Surf the Media"

Met dit doel voor ogen heeft Deals4Media een handelsplatform binnen het bereik gebracht van de kleine en de grote media (cross-media) ondernemers.
Het platform kan worden omschreven als een soort eBay voor mediabedrijven en werkt hetzelfde als bij een marktplaats zoals die al enige tijd bekend is onder de internet gebruikers. De site richt zich echter alleen op bedrijven en personen die media gerelateerde diensten en producten aanbieden. Deze ondernemingen kunnen op een eigen branchepagina hun bedrijfsprofiel, hun producten en campagnes aanbieden.

De site heeft tot doel een grote diversiteit aan mediahandel te faciliteren o.a. op het gebied van:
- muziek en audio
- film en televisie
- mobile en communicatie
- gaming en internet
- grafische en media gerelateerde diensten
- overheden en instellingen

Diverse media ondernemingen als Teliasonera ( gaming), TOOST ( downloads ), Tandem Music Group ( platen label), Codex ( data ), hebben hun informatie en nieuwste aanbiedingen al op www.deals4media.com geplaatst.

De belangrijkste voordelen zijn :
- Deals4Media is 24 uur op het internet, PDA en mobile beschikbaar.
- wereldwijd toegankelijk en flexibel voor updates en campagnes.
- Geen kosten aan inschrijfgeld, hotels, vliegtickets, reistijd etc. dus een aanzienlijke kostenbesparing voor iedere onderneming die voordelig en efficiënt handel wil drijven.

Met deze digitale centrale handelsplaats boort Deals4Media een buitengewoon interessante markt aan en ondersteunt hiermee een unieke groeikans voor de media handel waar de branche industrie zeer zeker mee gebaat is.



Deals4Media " Serving " the Media Industry

www.deals4media.com