Politie Kennemerland

Nieuwsberichten 25 januari

Regio, 25-01-2008

Man aangehouden voor huiselijk geweld

HEEMSKERK- 24 januari. Politiemensen hielden omstreeks 20.30 uur een 50-jarige man uit Heemskerk aan voor huiselijk geweld.

De man had hete thee over zijn vrouw heen gegooid. Ambulancepersoneel vervoerde de vrouw naar het ziekenhuis, waar zij aan haar verwondingen werd geholpen. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten.

Inbraak bij restaurant

HAARLEM- 24 januari. Onbekenden hebben tussen woensdag 23 januari 21.00 uur en donderdag 24 januari 12.30 uur ingebroken in een schuur achter een restaurant aan het Waertmolenpad.

Uit de schuur werden zeven kratten bier en enkele kratten frisdrank weggenomen. Daarnaast hebben de inbrekers zich te goed gedaan aan ijs, wat ze uit een koeling hadden gehaald. De eigenaar van de zaak deed aangifte.

Poging oplichting

HOOFDDORP- 24 januari. Een onbekende man heeft omstreeks 17.45 uur geprobeerd een elektronicazaak aan de Kruisweg op te lichten. De man had zich telefonisch voorgedaan als medewerker van het hoofdkantoor en wilde apparatuur op komen halen. Toen de man in de winkel was om de spullen op te halen voelden de medewerkers nattigheid en vroegen om legitimatie. De verdachte schrok en verliet de winkel. Hij liep weg in de richting van het Beursplein.

Er is een summier signalement bekend:

- blanke man,


- donkerbruin kort geknipt haar


- brildragend, enigszins vierkante glazen,


- wit overhemd met zwart colbert en een bruine sjaal.

Vanuit de elektronicazaak is aangifte gedaan van poging oplichting.