Politie Zeeland


---


W-176-2008 Doorrijden na aanrijding, Vlissingen
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een aanrijding die vrijdagmiddag rond 14.15 uur op de kruising Duinpoortweg, Glacisstraat in Vlissingen plaatsvond.

Vrijdagmiddag rond 14.15 uur vond er op genoemde kruising een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.

Een 65-jarige fietsster uit Vlissingen reed over het fietspad van de Duinpoortweg gaande in de richting van de Aldi (aan de Glacisstraat).

Een onbekende automobilist kwam vanaf het parkeerterrein bij de Aldi en reed linksaf, tegen de richting in, de Glacisstraat in.

Hierbij verleende hij geen voorrang aan de fietsster. Zij botste met haar fiets tegen de auto en kwam ten val.

De onbekende automobilist reed na de aanrijding door. De vrouw hield aan de aanrijding schaafwonden en een bult op haar hoofd over.


Z-168-2008 Diefstal uit bedrijf, Terneuzen

Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de inbraak in een bedrijfspand aan de Productiestraat in Terneuzen, die tussen donderdagavond 18.00 uur en vrijdagochtend 08.50 uur plaatsvond.

Ruiten, een deur en o.a. bekabeling in het pand zijn vernield waardoor veel schade is ontstaan. Het totale schadebedrag is onbekend.

Uit het pand is een digitale camera met onbekende waarde weggenomen.

Door de politie is in en rond het pand sporenonderzoek gedaan.


W-169-2007 Motorrijder zwaar gewond bij aanrijding, Middelburg

Vrijdagmiddag rond 14.25 uur is een 30-jarige motorrijder uit Oost-Souburg, toen hij op de Torenweg in Middelburg is aangereden door een graafmachine, zwaar gewond geraakt.

De 21-jarige bestuurder van de graafmachine uit de gemeente Vlissingen reed over de Torenweg komende uit de richting van de Schroeweg en gaande in de richting van Oost-Souburg.

Toen hij linksaf een in/uitrit van een baggerdepot in wilde rijden verleende hij geen voorrang aan de hem op dezelfde weg tegemoet komende 30-jarige motorrijder uit Oost-Souburg.
De motorrijder is, met ernstig gezichtsletsel en verdere (onbekende) verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Van daaruit is hij dezelfde middag in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen.





Politie Zeeland