Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Afsluiting emancipatieprojecten

Op donderdag 31 januari 2008 vindt van 15.30 tot 19.00 uur de feestelijke afsluiting plaats van drie emancipatieprojecten die LOKAAL in opdracht van JOS in 2007 heeft uitgevoerd.

In het afgelopen jaar hebben ruim 250 Rotterdamse vrouwen meegedaan aan drie vernieuwende projecten op het gebied van emancipatie. Met de training 45 Fatimas leerden zij zichzelf te presenteren en hun mening te verwoorden. In de workshops van Coach de Coach werden zij door ervaren coaches geholpen actief mee te doen in de samenleving. En in de dialoogcyclus Laat van je horen! hebben zij met elkaar gepraat over onder andere leefbaarheid, gezin, participatie en wonen in Rotterdam.

Tijdens de slotbijeenkomst zal wethouder Kaya (Participatie en Cultuur) de deelnemers in het zonnetje zetten. Bovendien gaan de vrouwen speeddaten met politici en belangenorganisaties om dat wat ze geleerd hebben in de praktijk te brengen. Ook is het voor de vrouwen een mooi moment om hun contacten uit te breiden en meer te weten te komen over de politiek en belangenorganisaties.

LOKAAL Rotterdam nodigt iedereen uit om kennis te maken met allochtone, talentvolle vrouwen die actief mee (willen) doen. Zij wil graag horen voor donderdag 24 januari 2008 of u van plan bent te komen en of u een bijdrage wilt leveren aan deze bijzondere bijeenkomst die wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadhuis Rotterdam, Coolsingel 40. Voor meer informatie, neem contact op met Sibel Kilinc, projectmedewerker LOKAAL Rotterdam: 010-4255937.