Persbericht

31 januari, 2008

Avanade breidt team verder uit met drie specialisten ~ Ralph Neuburger, Patrick Post en Jasper Lentze in dienst getreden bij Avanade Nederland ~

Avanade, het internationale consultancybureau voor IT-oplossingen, heeft per 1 januari 2008 drie nieuwe specialisten in dienst. Ralph Neuburger en Jasper Lentze zijn aangesteld als Enterprise Business Analyst en Patrick Post gaat aan de slag als Business Development Executive. Met zijn drieën zullen zij het Avanade-team in Almere versterken.

In zijn nieuwe functie is Ralph Neuburger verantwoordelijk voor het definiëren en implementeren van de juiste Dynamics AX-omgeving bij klanten. Voordat hij in dienst trad bij Avanade was hij onder andere werkzaam bij Pylades, een Microsoft Business Solutions gold partner op het gebied van Dynamics AX. Hier bekleedde hij de functie van Dynamics AX consultant. "De keuze om over te stappen naar Avanade was om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van Dynamics AX in een omgeving waar men kennis heeft van de totale product portofolio van Microsoft", aldus Neuburger. "Daarnaast is het bedrijf internationaal aanwezig en hebben zij echt de passie om klanten en hun problematiek centraal te stellen om vervolgens een passende oplossing te zoeken."

Patrick Post is afkomstig van Athlon Car Lease. Hij is bij Avanade gestart als Business Development Executive waar hij verantwoordelijk is voor de Accenture-account om betere samenwerking tussen beiden te bewerkstelligen. Tevens zal hij deelnemen aan het Dynamics AX-team. "Het enthousiasme van de medewerkers met wie ik gesproken heb werkte erg aanstekelijk", legt Post uit. "Daarnaast spreken de korte lijnen binnen de organisatie, ruimte voor ideeën en duidelijke filosofie mij erg aan. Ik heb erg veel zin om mijn commerciële kwaliteiten in te zetten voor Avanade."

Jasper Lentze heeft bij diverse organisaties gewerkt waaronder Radio Holland Group, een onderdeel van Imtech. Hier hield hij zich onder andere bezig met het uitrollen van deelprojecten binnen het kader van de internationale implementatie van Dynamics AX. In zijn nieuwe functie als Enterprise Business Analyst bij Avanade is hij verantwoordelijk voor de analyse van bedrijfsprocessen bij klanten en de vertaling daarvan richting IT-oplossingen. Dit op basis van Microsoft Dynamics AX en de andere Microsoft producten. "Ik wil me graag verder ontwikkelen in 'totaal'-oplossingen op basis van de Microsoft'-stack' met als middelpunt Dynamics AX en Avanade biedt mij die kans", aldus Jasper Lentze. "Door de expertise die Avanade in huis heeft in Microsoft-technologie is juist Avanade goed in staat om een dergelijke oplossing neer te zetten bij een klant."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Avanade
Avanade is een internationaal consultancybureau voor IT-oplossingen dat gebruik maakt van het Microsoft-platform om winstgroei bij organisaties te realiseren. Met behulp van bewezen oplossingen die voortbouwen op Microsoft-technologieën, helpt Avanade ondernemingen bij het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten en het herinvesteren in innovatie om het concurrentievoordeel te vergroten. Avanade-consultants leveren kwaliteit door in te spelen op de individuele eisen van de klant, de planning en het budget. Zij combineren inzicht, innovatie en het talent van hun wereldwijde workforce. Avanade is in 2000 opgericht door Accenture en Microsoft corp. Er werken ruim 7.200 professionals voor Avanade in 22 landen wereldwijd. Voor meer informatie kijk op: www.avanade.nl

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: ingridv@lewispr.com