Ingezonden persbericht


Persberichten

Imposante line up van motormerken op bijna volgeboekte MOTORbeurs Utrecht 2008

Publicatiedatum: 31-10-2007


Persbericht
Utrecht, 1 november 2007

Ook BMW, Ducati en Triumph komend jaar van de partij

De voorbereidingen voor MOTORbeurs Utrecht 2008 staan in de hoogste versnelling en met nog drie maanden te gaan is het grootste motorevenement van de Benelux zo goed als volgeboekt. De importeurs pakken stevig uit met een line up van nagenoeg alle merken. Ook BMW, Ducati en Triumph zijn van de partij op de komende editie voor de beursintroductie van de nieuwe modellen. Andere merken die kunnen worden bewonderd zijn Aprilia, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda, KTM, Moto Morini, Moto Guzzi, Cagiva, Husqvarna, MV Augusta en Hyosung. De motorimporteurs bezetten samen één volledige hal. Deze imposante presentatie wordt niet alleen informatief maar ook gezellig en zal met o.a. de eet- en drinkgelegenheden meegerekend maar liefst 11.000 m² omvatten. De data van de razend populaire jaarlijkse MOTORbeurs Utrecht zijn van 31 januari tot en met 3 februari 2008.

Motormoois
De beurs staat garant voor een breed en zeer divers aanbod, gepresenteerd door ruim driehonderd exposanten. Tijdens de afgelopen editie in februari lokte al het motormoois maar liefst 91.864 enthousiaste motorfietsadepten naar Jaarbeurs Utrecht. Het exposantenveld bestaat uit importeurs, grote merk- en multibrand dealers en motorhandelaren, met nieuwe en gebruikte motorfietsen van alle merken en typen, reisorganisaties, motorclubs en belangenverenigingen. Motorkleding, helmen, onderdelen, accessoires en andere onmisbare benodigdheden, maar ook gereedschap, informatie over verzekeringen en motorverhuur ontbreken niet.

Kunst- en vliegwerk
MOTORbeurs Utrecht is sedert vele jaren ook vermaard door het geweldige entertainmentprogramma vol motorspektakel. Voor de komende editie heeft beursorganisatie VNU Exhibitions weer het nodige kunst- en vliegwerk in voorbereiding.

Actie BOVAG
BOVAG afdeling Motor heeft na het succes van vorig jaar weer een aantrekkelijke actie op touw gezet voor nieuwe bezitters van het motorrijbewijs. Examenkandidaten van bij BOVAG aangesloten motorrijscholen die tussen september en december slagen voor het A-rijbewijs kunnen wederom gratis naar hét motorevent van de Benelux.

Openingstijden
De totale oppervlakte van MOTORbeurs Utrecht is ruim 55.000 m², verdeeld over zes hallen van Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden zijn donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag 2 en zondag 3 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl

Noot voor de redactie (