Time : 10:11:00
Date : 31 January 2008
Sender Name: Xervicepoint

Geen staking bij Etalentis
36 Nieuwe medewerkers gezocht voor groei in 2008 - 230% groei in 2007

230% groei in omzet en personeelsbezetting in 2007. Etalentis zoekt in 2008 nog 36 nieuwe medewerkers. Stakingen zijn onbekend bij personeel van kennisbedrijf dat werkplezier en jobsatisfactie hoog in het vaandel draagt.

Etalentis werd opgericht in oktober 2005 door Bart Martens en Gert Martens.
Etalentis is vooral actief bij top 1000 bedrijven in België. Onze klanten zijn te vinden in de productie van industriële en consumentenproducten, industriebouw en dat onder andere in de sectoren pharma, voeding, (petro)chemie en (staal)bouw. Etalentis helpt bij het opzetten van onderhoudsdiensten, bij project-coördinatie en tekenwerk gaande van het uitvoeren van eenvoudig tekenwerk "as-built" tot de realisatie van volledige ontwerpen "from scratch". Etalentis biedt een volledige gamma van engineering-diensten aan in de vakgebieden mechanica, elektriciteit, electronica, constructie, automatisatie, apparatenbouw, machinebouw, staalbouw, piping en HVAC. en projectmanagement.

Etalentis Missie : We willen gelukkige mensen die hun werk beter doen omdat ze plezier hebben in hun werk. We willen dat iedereen die voor ons werkt elke dag minstens één keer goed kan lachen. We willen dat onze mensen elke dag weer verder onbekend terrein ontdekken. We willen iedereen elke dag een droom geven en de kracht en de verbeelding om te zien hoe fijn dat het is om iets te doen met je talent.

Etalentis helpt haar klanten en medewerkers met de ontwikkeling van hun talent. Onze virtuele teams, ons kenniscentrum en onze coaching bieden niet alleen mensen die het verschil maken voor onze klanten, voor onze medewerkers zijn ze de wissel op de toekomst. Talent beheren in de praktijk vraagt veel inspanning. Regelmatig contact is de basis. Om te beginnen bezoeken we onze mensen regelmatig op hun project bij de klant. Zo houden we voeling met onze mensen en met de behoeften van de klant. Structurele contacten die een platform zijn voor de uitwisseling van kennis, vaardigheden en ervaring tussen de Etalentis medewerkers helpen om concrete vragen voor elke projectmedewerker ter plaatse op te lossen. Individuele trajectontwikkeling per medewerker zet de doelen uit voor de competenties van de toekomst. Etalentis begeleidt en bewaakt niet alleen de opleidings- en ontwikkelingstrajecten van haar medewerkers, we staan onze mensen ook bij met raad, met workshops, opleidingen en begeleide studie- en certificatietrajecten.
Voor klanten wordt de kennis van de Etalentis medewerkers gebundeld in kenniscentra die de benodigde kennis en vaardigheden bij de klant aanvullen en ondersteunen waar en wanneer nodig. De werkzaamheden kunnen bij de klant of bij Etalentis zelf gerealiseerd worden op maat en pas van de behoefte van de klant.

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers zijn de uitkomst van constructieve besprekingen waarbij wensen van de medewerker en rendabiliteit voor Etalentis samen gaan!

Perscontact
Dhr. Gert Martens
Willekensmolenstraat 70/6, 3500 Hasselt
E-mail : info@etalentis.be
GSM : +32 474/47 44 44
Website : www.etalentis.be

URL: http://www.etalentis.be

Link to Press Release - NL