Transparante Tuinbranche


Tuincentra Nederland - Alle tuincentra in één overzicht

HOOGEVEEN, 20080131 -- Inzicht voor de consument in het aanbod van tuincentra om de hoek is de basis geweest bij de ontwikkeling van de website www.tuincentranederland.nl.

Op deze website kan de consument een tuincentrum zoeken in de eigen regio. Er kan zowel gezocht worden op provincie, naam, plaats als postcode. Zodra de consument zijn tuincentrum heeft gevonden kan deze hier informatie vinden als adresgegevens, internetadres, contactgegevens, foto's, logo en meer. Tevens staat aangegeven of het gevonden bedrijf is aangesloten bij Tuinbranche Nederland en eventueel bij welke inkooporganisatie.

Tuincentrumzaken, initiatiefnemer van de website, had dankzij haar verschillende databases al een brede basis. Een en ander kan nu door de tuincentrumondernemer zelf worden aangevuld met onder andere foto´s of een bedrijfsomschrijving.

"Er zijn diverse initiatieven actief in tuinbranche om de tuincentrumondernemer te bedienen. Met Tuincentra Nederland wordt nu ook de consument bediend", aldus Theo Clevering, woordvoerder van Tuincentrumzaken.

Ondernemers kunnen eventuele aanvullende gegevens sturen naar info@tuincentranederland.nl.





Tuincentrumzaken