Met Sky Radio naar concert van James Blunt in Parijs

06/02/2008 15:14



Skyradio BV



Luisteraars van Sky Radio 101 FM maken tot en met 14 februari kans op één van de maar liefst 50 geheel verzorgde Valentijn-trips voor twee personen naar het concert van James Blunt in Parijs.

Liefde is... samen met je Valentijn naar een concert van James Blunt in de meest romantische hoofdstad; Parijs. Tot en met 14 februari maken Sky Radio-luisteraars kans op een geheel verzorgde trip naar het concert van James Blunt in Parijs, inclusief overnachting in een chique hotel en een diner voor twee. Elke keer dat één van de hits van James Blunt op Sky Radio 101 FM te horen is, kunnen luisteraars 'JAMES' sms'en naar 4628 (60 cpob). Daarmee maken zij kans om samen met hun Valentijn een concert van één van de meest romantische artiesten van dit moment bij te wonen.

James Blunt nodigt de luisteraars persoonlijk uit om naar zijn Parijse concerten te komen, via commercials op Sky Radio 101 FM en televisie. Op 14 februari worden de gelukkige winnaars bekend gemaakt; de concerten vinden plaats op 10 en 11 maart.

James Blunt
James Blunt is een Britse zanger/songschrijver. In 2005 kwam zijn debuut-album 'Back To Bedlam' uit. De hit 'You're Beautiful', nu nog steeds veel te horen, betekende zijn doorbraak. Hij bereikte door heel Europa de bovenste regionen van de hitlijsten. James Blunt won twee BRITT Awards en werd genomineerd voor vijf Grammy Awards. Eind 2007 werd het album: 'All The Lost Souls' uitgebracht. Van deze plaat, die inmiddels 'goud' is geworden, zijn de succesvolle singles '1973' en 'Same Mistake' afkomstig. Sky Radio 101 FM is presenting partner van het concert dat James Blunt op 17 maart in Ahoy geeft.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'meer muziek, meer variatie'. Zonder dj's maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne.





http://www.skyradio.nl