Nedstat

Nedstat introduceert Funnel Recorder

Direct een diepgaand inzicht in kritieke online processen

Amsterdam, 7 februari 2008 - Nedstat kondigt een aanzienlijke upgrade aan van Direct Viewâ¢, de meest uitgebreide en intuïtieve overlay web metric solution in de markt. De nieuwe versie heeft een Funnel Recorder waarmee Sitestat gebruikers op de meest eenvoudige wijze kritieke online processen meetbaar kunnen maken. Terwijl zij over hun eigen website navigeren, zien ze per stap de conversie.

Online processen die zijn 'recorded' kunnen worden opgeslagen en bewerkt in de nieuwe Funnel Manager. Met slechts enkele kliks kunnen gebruikers de funnels toevoegen aan elk Sitestat rapport of dashboard om het succes van hun online business te monitoren.

Michiel Berger, Chief Innovations bij Nedstat: "Web analytics is lastig en het is altijd onze voornaamste doelstelling geweest het voor gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tot vandaag was er niemand in de markt die een écht vriendelijke manier bood om kritieke online processen te monitoren. De nieuwe Funnel Recorder is daarop ons antwoord."

De Direct View⢠upgrade heeft nog veel meer usability verbeteringen, zoals de mogelijkheid onderdelen van het controle paneel te verplaatsen naar elke gewenste positie op de pagina. Het verslepen van de Funnel Recorder, de Kalender en de Site Selector naar een handzame plaats maakt het werken in Direct View⢠nog gemakkelijker en efficiënter.

De nieuwe Direct View⢠functionaliteiten zijn vanaf vandaag beschikbaar voor alle Sitestat gebruikers zonder extra kosten.

Meer details, screenshots en screencasts van deze release kunt u vinden op blog.sitestat.com.
Web Metrics Direct View


* Bezoekers interactie onmiddelijk in beeld
* Diepgaande pagina
en link rapportage

* 16 pagina en 13
link metrics

* Krachtige visuele weergave