Gemeente Montferland

Audioverslagen raads- en commissievergaderingen

Met ingang van 31 januari 2008 is het mogelijk om geluidsopnamen van een raads- of commissievergadering te beluisteren via deze website. De geluidsopnamen zijn in twee versies te beluisteren: de gehele vergadering, dus de integrale versie, en een geïndexeerde versie.

In de geïndexeerde versie is het mogelijk om bijvoorbeeld snel te zoeken op naam van een spreker, op een bepaald onderwerp of op een agendapunt. Het geluidsfragment is gekoppeld aan het schriftelijk ver-slag van de raadsvergadering en bij een raadscommissievergadering aan een lijst waarop de voortgang van de raadstukken staat vermeld. Deze vorm van digitale dienstverlening maakt het voor geïnteresseer-den mogelijk om snel en eenvoudig een raads- of commissievergadering te volgen.

Deze uitbreiding van de dienstverlening sluit aan bij de wens van de gemeente Montferland om de burgers ook digitaal van dienst te zijn. Via het digitale loket kunnen al producten en diensten worden afge-nomen. Daarnaast zijn andere overheidsloketten, zoals het Waterschap en de Provincie, gekoppeld aan het digitale loket van de gemeente Montferland in het kader van samenwerkende catalogi.

Luidspreker Klik hier voor de geluidsfragmenten