Politie Zeeland


O-241-2008 Inbraken in Sint Annaland
De politie stelt een onderzoek in naar een aantal inbraken die plaatsvonden in de nacht van maandag op dinsdag in Sint Annaland.
Bij een inbraak in een bedrijfspand aan de Oudelandseweg werd gereedschap weggenomen. Dezelfde nacht werd ook ingebroken in een school aan de F.M. Boogaardweg. Nadat een raam was geforceerd werd het gehele schoolgebouw doorzocht. Uit de school werd een kluis weggenomen. Deze werd een eindje verder in de straat teruggevonden in de kerk waar ook was ingebroken. Door de technische recherche is ter plaatse sporenonderzoek gedaan.

W-242-2008 Op heterdaad betrapt in Middelburg
Politie Zeeland heeft woensdagavond rond 19.35 uur op een terrein aan de Waldammeweg in Middelburg twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal van goederen.
De twee, een 23-jarige Vlissinger en een 47-jarige Middelburger, werden aangetroffen binnen het hekwerk en hadden twee grote tassen gevuld met computers en onderdelen in hun bezit.
Ze zijn verhoord en ingesloten.

Z-243-2008 Diefstal kluis in Sluis
Afgelopen nacht is ingebroken in een winkelpand aan de Oude Kerkstraat in Sluis.
Uit de winkel is een kluis weggenomen. De inhoud hiervan is niet bekend.

W-244-2008. Diefstal in Ritthem
Tussen vrijdag 1 februari 11.30 uur en maandag 4 februari 08.00 uur is bij een bedrijf aan de Europaweg Zuid in Ritthem een diefstal gepleegd.
Er is een computer weggenomen die een waarde heeft van honderden Euro's.

O-245-2008. Paard aangereden in Wemeldinge
Donderdagochtend om 05.41 uur is op de Wemeldingse Zandweg een paard aangereden door een personenauto.
Het paard had, door de aanrijding, zeer ernstig letsel opgelopen aan een achterbeen en was niet meer te redden.
Een dierenarts heeft het paard ter plekke in laten slapen.
Het dier is vermoedelijk losgebroken uit een wei. De personenauto, bestuurd door een 41-jarige man uit Kapelle, is totall-loss.