Gemeente Tilburg

Spoedherstel trottoir Bemmelstraat

Werkzaamheden donderdag 7 en vrijdag 8 februari

Op donderdag 7 en vrijdag 8 februari a.s. wordt het trottoir in de Bemmelstraat langs de singel hersteld. Door losliggende en verwijderde trottoirtegels is hier een gevaarlijke situatie ontstaan. Na de bouwvak wordt dit gedeelte als onderdeel van het grootschalig onderhoud Buurmalsenlaan en omgeving definitief hersteld. Gezien de huidige staat van het voetpad, is het niet verantwoord hiermee te wachten!

Inhoud werkzaamheden
De bomen krijgen een groter boomvak. Het trottoir wordt hierdoor versmald tot minimaal
1,50 meter. Na de bouwvak worden de bomen gerooid en de definitieve situatie aangelegd. Dat is op dit moment nog niet mogelijk omdat de nutsbedrijven in dit trottoir nog werkzaamheden moeten verrichten.

Mogelijke overlast
Het trottoir zal tijdens de werkzaamheden niet toegankelijk zijn. Aangezien dit trottoir met name door schoolgaande jeugd gebruikt wordt, is besloten deze werkzaamheden uit te voeren in de Carnavalsvakantie om op die manier de overlast tot een minimum te beperken. Ook kan er mogelijke geluidsoverlast ontstaan door af- en aanvoer van materialen en machines. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Niels Suijkerbuijk, projectleider van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 83 81.
Tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Gerrit van Bussel, toezichthouder van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 22 79 46 70.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.n