Autos zwaar beschadigd na botsing

Vaassen, 08-02-2008 o Donderdag 7 februari zijn twee automobilisten rond 07:30 uur licht gewond geraakt toen zij op elkaar botsten op het kruispunt Kanaalweg en de T30 (Geerstraat).

Een van beide, een 38-jarige automobilist uit Apeldoorn, reed over de Kanaalweg, komende uit de richting Apeldoorn. De andere automobilist, een 31-jarige man uit Enschede, reed over de T30 richting Vaassen. De 38-jarige Apeldoorner wilde de T30 recht oversteken en heeft daarbij de van rechts naderende man uit Enschede over het hoofd gezien, met een botsing tussen beide als gevolg. Beide autos raakten zwaar beschadigd en beide mannen hielden nekklachten aan het ongeluk over. De man uit Enschede moest ter observatie een nacht in het ziekenhuis blijven. De Apeldoorner hoefde niet naar het ziekenhuis.

Naar aanleiding van eerdere zware verkeersongevallen zijn enkele tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht op het kruispunt Kanaalweg / T30. Zo zijn er rood/witte blokken geplaatst en is de maximumsnelheid op de T30 verlaagd.