Nieuwe website Hampshire Hospitality & Leisure

08/02/2008 18:17



Hampshire Hospitality & Leisure



Hilversum, februari 2008 - Hampshire Hospitality & Leisure heeft haar website www.hampshire-hotels.com compleet vernieuwd. Niet alleen de uitstraling en de functionaliteit zijn onder handen genomen, ook zijn de nieuwste en geavanceerdste toepassingen ten behoeve van de vindbaarheid van de website door internetgebruikers en zoekmachines toegevoegd.

Nieuwe uistraling
Met de introductie van de volledig nieuwe website www.hampshire-hotels.com in maar liefst viertalen heeft Hampshire Hospitality & Leisure geïnvesteerd in een "state of the art" website voor de gehele hotelgroep. De nieuwe website heeft niet alleen een nieuwe frisse en moderne uitstraling met veel meer hotelfoto's heeft, maar ook een verbeterde (technische) architectuur met een grotere en betere leesbaarheid. Daarnaast is ook de reserveringsmodule opnieuw vormgegeven met een nog groter gebruikersgemak met diverse online functies variërend van offerte opvragen tot arrangementen boeken.

Zoekmachine optimalisatie
De nieuwe Hampshire website voldoet aan de meest recente eisen voor een zoekmachine optimalisatie ten behoeve van de vindbaarheid van de website door internetgebruikers en is ontwikkeld voor alle gangbare browsers en systemen, zodat de consument/gast optimaal wordt bediend.

Hampshire Hospitality & Leisure is een unieke keten van ruim vijftig onafhankelijke hotels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en de Nederlandse Antillen. De groep is onderverdeeld in drie categorieën: Hampshire Inns (comfortabele drie sterren hotels), Hampshire Hotels (eerste klas 4-sterren hotels) en Hampshire Classics (4-sterren plus hotels op unieke locaties die een bijzondere sfeer en uitstraling hebben).





http://www.hampshire-hotels.com