Amsterdam RAI

Huishoudbeurs 2008 gaat voor puur

Van zaterdag 9 februari tot en met zondag 17 februari 2008 in Amsterdam RAI

25 sep 2007

Van 9 tot en met 17 februari is Amsterdam RAI het domein van de vrouw tijdens de Huishoudbeurs 2008. Ook dit jaar biedt de Huishoudbeurs weer een compleet programma. Na het uitdagende themaplein âStoutâ van vorig jaar, staat 2008 in het teken van âPUURâ. De wereld van Puur gaat over 100% jezelf zijn, oorspronkelijkheid en over alles wat natuurlijk is. Een stukje echtheid in onze technologische en gefabriceerde samenleving. Eerlijk, gezond en helder.

Beursmanager Marjo Wolters van Amsterdam RAI: ââStoutâ ging over de vrouw van nu die zelf bepaalt wat ze wel of niet wil doen. Puur haakt aan bij de trend dat vrouwen steeds meer op zoek gaan naar echtheid. Eigenlijk terug naar de basis. De wereld wordt steeds ondoorzichtiger en dan moet je basis goed op orde zijn.â

Puur als basis
Het centrale themaplein staat in 2008 volledig in het teken van Puur. De invulling en activiteiten zullen zijn: PUUR schoonheid, PUUR zijn, PUUR eten & drinken, PUUR ontspannen en PUUR entertainment. Op dit themaplein kunnen bezoekers bijvoorbeeld heerlijk ontspannen onder het genot van een âpuurâ drankje, nieuwe energie opdoen aan de freshfruitbar, genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling of om tot rust te komen met yoga. Wolters: âEven alles de boel de boel laten en weer terugkeren naar de basis. Kortom: een plek waar je rust kunt vinden om jezelf weer helemaal op te laden, met alles wat goed voor je is, zowel fysiek als mentaal.â

Gezelligheid
De 63ste editie van de Huishoudbeurs staat garant voor een gezellig dagje uit voor vrouwen, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en vrouwen even onbezorgd kunnen genieten van het leven, zonder na te denken over de taken, verplichtingen, beslommeringen en verantwoordelijkheden van alledag. Ongeveer 450 exposanten zullen de bezoekers kennis laten maken met de nieuwste trends op het gebied van onder meer verzorging, wonen, cosmetica, gezondheid. Bezoekers krijgen interieuradvies en kunnen genieten van metamorfoses, creatieve workshops en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook de laatste nieuwtjes, handige tips en leuke koopjes te vinden.

Meer informatie over Huishoudbeurs 2008 is te vinden op www.huishoudbeurs.nl.

Negenmaandenbeurs weet wat de zwangere vrouw beweegt! Negenmaandenbeurs 2008 biedt de bezoekers antwoorden op al hun vragen over hun zwangerschap, de eerste twee levensjaren van hun kind of over fysieke gesteldheid, voeding en welzijn. Ook voor inspiratie voor de babykamer, trendy kleding voor zwangere vrouwen, informatie over wat mannen kunnen bijdragen in die negen maanden of welke kinderwagen nu het lekkerst rijdt, is dit evenement âthe place to beâ. Negenmaandenbeurs 2008 wordt tijdens de laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs, van woensdag 13 tot en met zondag 17 februari, gehouden in Amsterdam RAI.

Meer informatie over Negenmaandenbeurs 2008 is te vinden op www.negenmaandenbeurs.nl.

Noot voor de redactie /