Ingezonden persbericht


Brielle yachting met een inrukwekkende reeks fairline's op de belgian boat show

9 - 17 februari 2008

Brielle Yachting B.V (Fairline Nederland), een van de toonaangevende bootdealers in Nederland, en haar Belgische afdeling, Nieuwpoort Marine bvba, tonen een indrukwekkende collectie op de Belgian Boat Show, die zal doorgaan van 9 tot 17 februari 2008.

Het bedrijf toont op de beurs vijf Fairline motorjachten - de prestigieuze Squadron 58, Phantom 50, Phantom 40 en de beide bekroonde Targa 38 en Targa 47 GRAN TURISMO.

Nick Lanting, Managing Director van Brielle Yachting B.V verklaarde: "We kijken terug uit naar de Belgian Boat Show, die in 2008 zijn 20ste verjaardag viert. We stellen een grote collectie Fairline's tentoon, en nodigen iedereen uit ons te komen bezoeken om ons team te ontmoeten en meer te ontdekken over de op de show getoonde boten, beschikbaar bij onze showrooms in Nederland en België."

De Squadron 58 is de grootste Fairline op de show. Het is een indrukwekkend, luxueus motorjacht in een hedendaagse Europese stijl, met veel leefruimte, en de schitterende vaareigenschappen, eigen aan alle Fairline-boten. Dit indrukwekkende jacht biedt slaapgelegenheid aan tot 10 mensen, en meer dan voldoende zit- en eetruimte voor familie en vrienden, naast een volledig uitgeruste keuken. Verder beschikt de Squadron 58 over een superieure flybridge, geschikt voor eten in open lucht met kookmogelijkheid met een gootsteen, een koelkast en een volledig uitgeruste BBQ-bakplaat.

Verder toont Brielle Yachting ook de Targa 38, het kleinste motorjacht uit de Fairline-reeks. De Targa 38 beschikt over een royale binnenruimte, prima plekjes om te zonnebaden, slaap- en eetruimte voor zes, en een luxueuze afwerking. Van bij het begin drukte de Targa 38 de voetstappen van Fairline's eerdere Targa's en werd ze de leider in haar klasse. Het jacht ontving in 2007 de Motor Boat of the Year Award, samen met de prestigieuze lofbetuiging European Powerboat of the Year Award 2007. Met de nieuwe Volvo Penta D6-370 motoren haalt de Targa 38 een indrukwekkende topsnelheid van 42 knopen.

De Belgian Boat Show is toe aan zijn 20ste editie, en na het succes van de afgelopen jaren is er nu ruimte voorzien voor méér boten en attracties voor de bezoekers. Zie voor meer informatie over de show www.belgianboatshow.be.

Zie voor meer informatie over Brielle Yachting en de merken die het bedrijf vertegenwoordigt www.fairline.nu of www.brielleyachting.nl

Informatie voor redacteurs
Brielle Yachting werd in 1975 opgericht door Frans Lanting en is actief vanuit het hoofdkantoor in Port Zélande. Het bedrijf werd de officiële verdeler voor Fairline Boats in Nederland in 1969. Het is niet alleen Fairline's oudste dealer, maar ook één van de grootste Fairline-dealers ter wereld.